Ploppertjes, Maya De Bijtjes en andere Studio 100-fans opgelet! Dankzij De Zondag kan je voor een extra voordelig tarief genieten van de Plopsa-parken Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt.

Beleef een onvergetelijke winter in een van de Plopsa-parken en geniet van de leukste evenementen zoals  Winter Magic in Plopsaland De Panne met honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Droom weg bij de magische Christmas Parade, ga een rondje schaatsen op de ijspiste en verwarm je aan de knisperende kampvuren. Breng ook zeker een bezoekje aan het gloednieuwe, magische lichtfestival met tal van kleurrijke lichtsculpturen. In Plopsa Indoor Hasselt vier je samen met  Kabouter Klus een witte kerst met een knettergekke Klus Show en dwarrelende sneeuwvlokjes!

Wist je dat je dankzij De Zondag trouwens het hele jaar door voordelig de Plopsa-parken kunt bezoeken? Als je je ticket online aankoopt en de kortingscode ‘DEZONDAG18’ invoert, geniet je van dezelfde korting. De bon is geldig in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt.

facebookbeeld

Lezers van De Zondag genieten van 35 procent korting op een ticket. Surf naar www.plopsa.be en voerde kortingscode ‘DEZONDAG18’ in. Deze exclusieve korting blijft nog geldig tot 30/6/2020.