Win een nacht in het gloednieuwe Queen A Antwerp Hotel in Antwerpen + een unieke stadstour

6213
De unieke Renault Estafette uit 1963.
De unieke Renault Estafette uit 1963.

Het centrum van Antwerpen is sinds kort een nieuw hotel rijker: het Queen A Antwerp Hotel. Om de opening hiervan te vieren mogen we 3x een hotelovernachting + 3x een unieke gidsbeurt doorheen Antwerpen weggeven aan onze lezers.

Het gloednieuwe viersterren Queen A Antwerp Hotel opende in december de deuren in het hart van de stad. Dit trendy boetiekhotel combineert traditionele kenmerken met moderne accenten. De 82 volledig vernieuwde Deluxe kamers zijn ingericht in een huiselijke stijl met warme houten elementen. Het hotel heeft bovendien een eigentijds restaurant voor de foodies: Queen A’s Kitchen is dé hippe foodoutlet van het hotel, waar de chef nieuwe interpretaties van de traditionele Vlaamse gerechten ontwikkelde. Queen A Antwerp Hotel is de nieuwe place to be voor de toerist die vanuit het centrum van Antwerpen zijn uitstapjes plant.

Het hotel is open sinds december.
Het hotel is open sinds december.

Wie de stad Antwerpen op een originele manier wenst te leren kennen, maakt gebruik van de diensten van Voyage Local. Je toert in een Renault Estafette uit 1963 door lokale buurten en wijken. Jamil Valckx zit aan het stuur en vertelt ondertussen de verhalen van vergeten stukjes unieke stadsgeschiedenis. Je kan online boeken en kiezen uit Street Life of Antwerp, Glorious Antwerp, Docks & Walls of Antwerp of een mixed tour. Een ticket kost 20 euro per tour.

Info: www.voyagelocal.be en www.queenaantwerp.com

Wil jij samen met je vriend(in) of je echtgeno(o)t(e) genieten van een heerlijke overnachting in één van de Deluxe kamers van Queen A Antwerp Hotel en een tour maken door de stad? Vul dan hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 18 januari. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Wedstrijdvraag: Wie zit er achter het stuur van de Renault Estafette uit 1963?