Op vrijdag 12 oktober kan je in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen genieten van Het War Requiem van Britten. Wij mogen 10 duotickets wegschenken voor het concert.

Na het trauma van de Tweede Wereldoorlog beleefde Europa het wonder van de wederopstanding. Vrede hing in de lucht, maar Benjamin Britten wist dat het verleden nooit uitverteld is. Zijn War Requiem, op teksten van loopgravendichter Wilfred Owen, is een aangrijpende aanklacht tegen de zinloosheid van alle oorlogen. Dirigent Philippe Herreweghe herdenkt het einde van de Eerste Wereldoorlog met een  uitvoering van deze doorleefde compositie. Samen met topsolisten, Collegium Vocale Gent en het Kinderkoor van Opera Vlaanderen wordt dit een gedenkwaardige concertervaring. Afspraak op vrijdag 12 oktober om 20u. in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

WIN EEN DUOTICKET

Wil je kans maken op een duoticket voor het concert? Vul dan onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met maandag 8 oktober 2018.

WEDSTRIJDVRAAG:Hoe heet de dirrigent van het concert?