Het Westcord Hotel heeft een rustige ligging op twee kilometer van het pittoresk dorp West-Terschelling en op vijf kilometer van de duinen en het brede Noordzeestrand. Bezoekers kunnen genieten van wellnessfaciliteiten en een tropisch zwembad. Ideaal om een weekendje helemaal tot rust te komen en het gebied van de Waddenzee te ontdekken. De Waddenzee is een uniek biologisch ecosysteem, ontstaan door de invloed van eb en vloed, waarbij het landschap steeds verandert. Dit leefgebied van zee en eiland bezit een wonderlijke variëteit van 10.000 planten en dieren. Terschelling is het op een na grootste Waddeneiland. West-Terschelling, het mooiste dorpje met de oudste vuurtoren van Nederland, heeft een Zeeaquarium met Noordzeevissen. In ’t Behouden Huys kan je zien hoe de eilanders vroeger leefden. Ook het excentrieke wrakkenmuseum in Formerum is een bezoekje waard.

Wij geven een verblijf voor één gezin weg in het Westcord Hotel: twee overnachtingen in een tweepersoonsappartement of familieappartement (twee volwassen en 1, 2 of 3 kinderen), inclusief ontbijt en eindschoonmaak. Bij aankomst kan de winnaar ook genieten van een dagspecial in de brasserie.

Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Vlakbij welk dorpje ligt het Westcord Hotel? Deelnemen kan tot en met woensdag 30 mei. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd en ontvangt alle details over het verblijf.