Win een duoticket voor het Kerstconcert van Sasha & Davy

501

Op zaterdag 16 december om 15 uur geven Sasha & Davy een uniek Kerstconcert in CC Het Spoor in Harelbeke. We mogen 5 duo’s gelukkig maken met een ticket!

“We geven een concert in het kader van Kerstmis. Voor het eerst doen we dat met live muzikanten en ook Davy zal af en toe meespelen op zijn gitaar. Men zegt wel eens dat Kerstmis de mooiste tijd van het jaar is en daar zijn wij het volmondig mee eens.”

De Zondag mag voor het Kerstconcert van Sasha & Davy vijf duo’s naar Harelbeke sturen. Heb je op zaterdag 16 december nog een leeg plekje in je agenda en heb je zin om het Kerstconcert mee te pakken van Romeo ‘Davy Gilles’ en Julia ‘Sasha Rosen’? Vul dan ons wedstrijdformulier in. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en de tickets liggen klaar bij de kassa. Succes! PS: Je kan ook kaartjes bestellen op 0477 89 15 74.

WIN EEN DUOTICKET

We mogen 5 duotickets wegschenken voor het Kerstconcert op zaterdag 16 december. Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met dinsdag 12 december.
WEDSTRIJDVRAAG: Met welk instrument zal Davy af en toe meespelen tijdens het concert?