Porsche staat dit jaar al 70 jaar synoniem voor sportwagens van het hoogste niveau. Het jubileum ’70 years Porsche 356’ zal dan ook tijdens de vierde editie van InterClassics Brussels als thema centraal staan en wordt er in samenwerking met de Porsche Classic Club Belgium en Porsche Centre Brussels een uitzonderlijke collectie van de Porsche 356 gepresenteerd van 16 tot en met 18 november in Brussels Expo. Benieuwd naar al dat moois? Wij mogen een duo gelukkig maken met een vip arrangement.

Van 16 tot en met 18 november staat Brussel drie dagen in het teken van InterClassics Brussels. ’60 years world expo / cars of ’58’ is het hoofdthema van de vierde editie. Naast het hoofdthema zal er aandacht besteed worden aan ’70 years Porsche 356’. Tijdens InterClassics Brussels wordt er een uitzonderlijke collectie van de Porsche 356 gepresenteerd. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden voor alles gerelateerd aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia. De vierde editie van InterClassics Brussels belooft wederom een succes te worden.

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 16 t/m zondag 18 november in paleis 5, 6, 7 en 9 van Brussels Expo. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. Entreekaarten zijn online met korting te koop: Online prijs volwassenen € 12,50 t.o.v. dagkassa prijs volwassenen € 15. Kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website www.interclassics.be.

WIN EEN VIP ARRANGEMENT

We mogen een VIP arrangement wegschenken voor de nocturne van InterClassics op vrijdag 16 november 2018. Het VIP arrangement omvat 2 uitnodigingen voor de nocturne, die volledig in de sfeer van prachtige retro auto’s en de nostalgie van expo ’58 zal plaatsvinden. De dresscode is cocktail. Je bent welkom vanaf 19u, de avond wordt geopend om 19u30 met een presentatie door Marlène De Wauters in de aanwezigheid van de burgemeester van Brussel en een acte de présence van de voormalige Miss Expo ’58. Fancy hapjes en drankjes zijn inbegrepen! Een unieke belevenis voor een autoliefhebber.

Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met maandag 12 november 2018. WEDSTRIJDVRAAG: De hoeveelste editie vindt dit jaar plaats?