Gamefans opgelet! Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari vindt in Kortrijk XPO de eerste editie van 1UP plaats, een tweedaags game-evenement dat zich richt op zowel liefhebbers, enthousiastelingen, gezinnen, cosplay-fanaten en (future) professionals binnen de gaming-industrie.

Verspreid over verschillende hallen van Kortrijk XPO geeft 1UP twee dagen lang een platform aan gaming in al zijn vormen en stijlen. Er valt tijdens 1UP heel wat te beleven voor jong en oud. Leef je uit met familie of vrienden in de arcade, maak kennis met game-ontwikkelaars in de indie zone, stap in een andere wereld in de cosplay-area, proef van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van augmented en virtual reality, of neem deel aan een eSports tournament van onder andere het immens populaire Fortnite of Smash Bros. Wie weet loop je er wel een internationaal bekende gamer tegen het lijf… Selfie time!

1UP vindt plaats op vrijdag 15 februari (12u-21u) en zaterdag 16 februari (10u-19u). Een dagticket kost 15 euro, voor twee dagen betaal je 25 euro. Kids onder de 12 komen er gratis in.

 www.1up-conference.com

WIN EEN DUOTICKET

Wij mogen 20 duotickets wegschenken voor het evenement. De dagtickets zijn geldig voor vrijdag of zaterdag. Vul onderstaand formulier in en geef het antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met donderdag 31 januari.
WEDSTRIJDVRAAG: In welke stad vindt het event plaats?