Tijdens de kerstvakantie is er voor gezinnen héél wat te beleven. Van adembenemende musicals, tot zwemmen in de sneeuw en de klassieker der klassiekers: de Samson & Gert Kerstshow.

Peter Pan, The Never Ending Story

peterpanbel_basisvisual_clean

De musical ‘Peter Pan, The Never Ending Story’ is een hoogvlieger, een avontuur vol fantasie en magie. De show combineert het wonderlijke van live theater, met onvergetelijke wereldhits en de indrukwekkende beeldeffecten. Beleef Neverland zoals nooit tevoren! Spektakel … met extra fairy dust! Silvy De Bie (Tinker Bell), Lisa Michels (Tiger Lily) en Steven Roox (Peter Pan) spelen de show nog op woensdag 28, donderdag 29 & vrijdag 30 december en maandag 2 januari in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Info & tickets: www.sherpa.be

Samson & Gert Kerstshow

samson-en-gert-kerstshow-2016

De Samson & Gert Kerstshow is een klassieker in de Kerstvakantie. De vrolijke bende staat al voor de 26ste keer samen op de planken tijdens de kerstperiode. Verwacht je aan een sfeervolle show, een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een liveorkest, een prachtig decor én natuurlijk alle Samson-klassiekers. Met jouw ticket van de Kerstshow geniet je trouwens gratis van de attracties, shows en animaties van Winter Plopsaland. Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december en dinsdag 3 en woensdag 4 januari in Plopsaland De Panne en op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari in Plopsaindoor in Hasselt.

Info & tickets: www.plopsalanddepanne.be

Zwemmen in de sneeuw

151229 - OCEADE - SNOW EVENT

Het tropische zwemparadijs Océade vertoeft nog tot 8 januari in winterse sferen met MagicSnow@Océade. Het mag er dan wel 28 graden zijn, toch zullen er meerdere keren per dag dikke ‘magische’ sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen in het golfslagbad. Het waterpretpark krijgt een feeëriek winterdecor en kerstmuziek weerklinkt uit de boxen.

Info & tickets: www.oceade.be

Spectaculair wintercircus

Wat als een clown burgemeester wordt van je geliefde stad? Het Nederlandse Wintercircus Arlette Hanson zoekt het uit in de knotsgekke, adembenemende familievoorstelling ‘Koud Kunstje!’. De Nederlandse circusartiesten zorgen voor heel wat ‘oohs’ en ‘aahs’ tijdens de prachtige show voor jong en oud. De show duurt zo’n 2,5 uur (inclusief pauze) en is leuk voor volwassenen en kids vanaf 4 jaar. Wintercircus Arlette Hanson komt op woensdag 4 januari naar Ethias Theater Hasselt en op donderdag 5 januari naar Capitole in Gent.

Info & tickets: www.wintercircus.nl

Beauty and the Beast

(foto Luk Monsaert)
(foto Luk Monsaert)

De hitmusical ‘Beauty and the Beast’ heeft al héél wat kijklustigen naar Flanders Expo Gent gelokt. Josje Huisman, Jan Schepens, Peter Van de Velde, Ivan Pecnik, Barbara Dex, Eline De Munck en Dieter Troubleyn spelen de show nog op woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 december en maandag 2 januari. Beauty And The Beast vertelt het magische verhaal van Belle en haar prins Het Beest. Geniet van het magische verhaal, een indrukwekkend decor, prachtige kostuums, vliegende boeken en dwarrelende sneeuwvlokjes.

Info & tickets:  www.beautyandthebeast.be