All of Us is de nieuwe film van scenarist-regisseur Willem Wallyn die een indrukwekkende ensemble cast wist te strikken met bekend en minder bekend Vlaams talent : Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Jan Hammenecker, Joke Devynck, Bruno Vanden Broecke , Wim Opbrouck, Tom Vermeir, Delfine Bafort, Gilles De Schryver, Ella Leyers, Janne Desmet, Anne-Laure Vandeputte, Dominique Van Malder, Kris Cuppens, Ona-Lisa Van Haver, Ellis De Beule en Janelle Vanes. Een film over het Leven, de Liefde en Loslaten en tegelijk met Hoop, Humor en Helden.

ALL OF US is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminale patiënten die geleid wordt door therapeute Els, die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar heeft een plan. Ze wil dat haar jongere zus, na haar dood, haar rol in haar gezin overneemt, als vrouw én als moeder. Maar haar zus ziet dat écht niet zitten.

Release: 08/01/2020
Benefiet Warmste Week: op 16 december speelt de film in Kinepolis Kortrijk al in première voor het goede doel! Tickets hiervoor kan je hier kopen.

Win een van de 25 duotickets voor de film! Vul onderstaand formulier in voor 19 december 23u59. Succes!