Gisteren ging de feestelijke 60ste editie van Batibouw van start voor het brede publiek. Nog tot en met zondag 3 maart zijn alle 14 expositieruimtes van Brussels Expo gewijd aan de grootste bouw-, renovatie-, en woonbeurs van ons land. Meer dan 900 bouw- en verbouwexperts staan klaar om je te verwelkomen.

Onder de slogan Leven is bouwen presenteert Batibouw dit jaar drie actuele thema’s. Healthy Indoor Climate focust op het belang van een gezond binnenklimaat. New Way of Living speelt in op verschillenden tendensen: een terugkeer naar de stad, dure bouwgronden en kleinere woonoppervlaktes. Smart Building is een verzamelnaam voor alle nieuwere bouwtechnieken, waarbij efficiëntie telkens het codewoord is. Daarnaast initieert Batibouw verschillende projecten die een ander aspect van (ver)bouwen belichten.

Wij mogen 20 duotickets weggeven voor Batibouw! Deelnemen is simpel. Geef antwoord op de wedstrijdvraag en wie weet ga jij straks gratis naar de grootste bouwbeurs van ons land. Voor de hoeveelste keer wordt deze grote beurs georganiseerd? Deelnemen kan tot en met maandag 25 februari.