Flanders Expo in Gent is tijdens de weekends van 9-11 en 15-17 februari hét mekka voor iedereen die watersport in zijn meest brede betekenis genegen is.

De Belgian Boat Show is al vele jaren het interactieve salon voor alle watersport-, -recreatie en -toerisme in België, zowel op zee, in de woeste branding als op de kalme binnenwateren. Dit betekent dat zowel de nieuwsgierige beginner als de ervaren stuurman hier terecht kan met al zijn vragen en opmerkingen. Op de beurs vind je niet enkel een brede waaier aan jachten, jetski’s, zeiljachten en boten, maar ook allerlei gerelateerde diensten vinden hier een onderkomen. Denk hierbij aan stands van toebehoren, veiligheidsmateriaal en kleding.

In Hal 7 kan de bezoeker terecht op Activity Island, waar beach clubs en andere organisaties de hoofdrol spelen. In het immense maar ondiepe demobad kan je onder begeleiding van ervaren monitors proeven van activiteiten als surfen, kajakken en stand-up paddelen. Immense ventilatoren zorgen voor de juiste windkracht. Veel realistischer wordt een eerste zeil- of surfervaring niet. Het materiaal wordt je gratis uitgeleend. Een zwembroek en een handdoek dien je uiteraard zelf mee te brengen. Je vindt er tevens een gesofisticeerde kite-simulator waar je meteen kan testen of deze activiteit op jouw lijf geschreven is.

Info: www.belgianboatshow.be

De Belgian Boat Show schenkt onze lezers 50 duotickets voor deze beurs. Hoe neem je deel? Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Over hoeveel weekends wordt de Belgian Boat Show gespreid? Deelnemen kan tot en met maandag 11 februari.