Vanaf 3 maart is op Cartoon Network elke zaterdag om 9u30 het nieuwe programma ‘Ben 10 Challenge’ te zien. In deze nieuwe live-action spelshow kruipen kandidaten letterlijk in de huid van Ben 10 en moeten ze tal van opdrachten en vaardigheden zoals die in de reeks aan bod komen tot een goed einde brengen. Om de lancering te vieren, mogen wij enkele leuke prijzenpakketten wegschenken aan onze lezers!

Het is “heldentijd” met de gloednieuwe live-actie spelshow van Cartoon Network: Ben 10 Challenge. Kinderen uit verschillende landen krijgen de unieke kans om in de huid te kruipen van hun favoriete kinderheld, Ben 10! De spelshow vol actie daagt teams van twee kinderen, samen met een volwassene, uit om drie ultieme uitdagingen aan te gaan. De uitdagingen testen de snelheid, kracht en Ben 10 vaardigheden om vijanden te verslaan. Van het verzamelen van buitenaardse wezens en het testen van de kennis over Ben 10, tot het transformeren tot XLR8 en racen over de hete lava; deze show zit boordevol snelle actie en spanning van start tot finish!

De superspannende Ben 10 Challenge is te zien vanaf 3 maart om 9u30 op Cartoon Network.

WIN EEN SKATEBOARD EN HELM OF EEN LEUK PRIJZENPAKKET!

Maak kans op één van onze prijzenpakketten van Ben10! De hoofdprijs is een skateboard met helm. Vijf andere geluksvogels krijgen een prijzenpakket met een notaboekje, een balpen, een pennenzak en een magnetenset. Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 28 februari.

WEDSTRIJDVRAAG: Op welke zender kan je Ben 10 Challenge bekijken?