Home Blader online

Blader online

Kies je editie, klik en lees je zondag GRATIS digitaal

Cover De Zondag

Kies uw editie

Bekijk uw editie ()

Meest gelezen

Ons leger ziet af, 343 ervaren militairen gaven vorig...

Het gaat al een tijd niet goed met het Belgische leger, zeggen de vakbonden, maar er duikt nu ook een nieuw fenomeen op. “Steeds meer ervaren militairen tussen 30 en 40 jaar verbreken hun contract op eigen initiatief omdat ze de miserie binnen Defensie beu zijn”, zegt vakbondsvoorzitter Yves Huwart (ACMP).

We mogen chauvinistisch zijn: Van Aert is vandaag de...

Imola 258 kilometer. Achttien beklimmingen van Ardens formaat. 4.500 hoogtemeters. Te lastig voor de Belgen, zegt u? Fout! We mogen gerust wat chauvinistisch zijn. Wout van Aert (26) voert namelijk de Belgische ploeg aan en verschijnt in zijn eerste WK als topfavoriet aan de start. “Maar als Pogacar klimt zoals hij dat op La Planche des Belles Filles deed, zal er weinig aan te doen zijn”, denkt Johan Museeuw.

Groen-boegbeeld Björn Rzoska: “De trein is vertrokken. Vivaldi kan...

Als er één partij enthousiast is over de Vivaldi-regering, dan zal dat Groen zijn. Björn Rzoska, de Vlaamse fractieleider, noemt deze regeringsdeelname zelfs een historische kans voor zijn partij. De bedachtzame Oost-Vlaming spreekt ook over de woelige coronacommissie, de verruwing van de politiek, het trauma van zijn partij en de eerste verjaardag van de regering-Jambon. “Was ik Wouter Beke, dan had ik ontslag genomen.”

2 x LIFAN elektrische scooter

De Lifan E3 elektrische scooter combineert innovatie en ecologie....

MORRES wonen – cadeaubon + meet & greet!

TWEE WINACTIES BIJ MORRES! Ontdek en speel mee onderaan...
- Advertentie -