Toe aan een gloednieuw, energiezuinig nestje of op zoek naar een goede investering? Laat je dan op zondag 24 april weer volop inspireren tijdens een nieuwe editie van Nieuwbouwzondag. Kandidaat-kopers en -bouwers kunnen dan de verschillende nieuwbouwmogelijkheden beter leren kennen. En misschien al meteen hun nieuwe thuis vinden …

Nieuwbouwzondag is een initiatief van De Zondag in samenwerking met tal van professionelen uit de bouwsector. Dit gebeuren, dat al sinds 2013 georganiseerd wordt, blijft nog altijd een gesmaakte formule.

Nieuwbouwzondag is dan ook dé ideale gelegenheid om op één dag verschillende projecten in je buurt te bezoeken en je te laten informeren door experts, die je bijstaan met raad en daad in de belangrijkste beslissing van je leven.

Of je nu op je eigen grond of op een grond van een aannemer een woning op maat wenst te bouwen, op zoek bent naar een eerste appartement, een woning met meer tuin in een leuke buurt wenst of op zoek bent naar een investering met een mooi rendement …. Nieuwbouwzondag biedt het allemaal!

Aandacht voor duurzaamheid

Bovendien heeft de nieuwbouwsector oog voor innovatie en duurzaamheid. De energiezuinigheid van een nieuwbouw toont zich absoluut een troef, zeker wanneer de energieprijzen, zoals vandaag het geval is, door het dak gaan. Voorts gaat ook veel aandacht aan het mee creëren van een fijne buurt met groene accenten.

Wie zijn zinnen heeft gezet op een nieuwbouw, mag Nieuwbouwzondag dan ook niet missen. Op zondag 24 april openen op heel wat locaties nieuwe woningen en appartementen de deuren en kan je ook kennismaken met verschillende bouwondernemingen. Je kan zo ervaren wat er mogelijk is qua woonvormen en -stijlen.

De meeste projecten zijn vrij te bezoeken, sommige zijn op afspraak. Ontdek alle specifieke details op de website van Nieuwbouwzondag die constant geüpdatet wordt. Uiteraard doen alle deelnemers er alles aan om, ook nu nog, je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voel je je ziekjes die dag? Dan is het beter om thuis te blijven en later een afspraak in te plannen. (isd)

Info: www.nieuwbouwzondag.be