Op zondag 25 oktober gaat er een nieuwe editie van Nieuwbouwzondag door. Alle kandidaat-kopers en -bouwers kunnen dan in veilige omstandigheden opnieuw volop inspiratie opdoen. In totaal worden zo’n 400 (!) nieuwbouwprojecten voorgesteld. Mogelijkheden te over dus om die dag je ideale woning te vinden!

Nieuwbouwzondag is een initiatief van De Zondag in samenwerking met tal van professionelen uit de bouwsector en wordt al sinds 2013 georganiseerd. In april dit jaar stak corona nog een stokje voor de voorjaarseditie van Nieuwbouwzondag, maar op zondag 25 oktober staat iedereen vol enthousiasme klaar om iedereen die droomt van een nieuwe eigen woning te verwelkomen!

Nieuwbouwzondag blijft nog altijd een gesmaakte formule onder meer omdat je op één dag kan kennismaken met de vele mogelijkheden van nieuwbouw. Investeren in een nieuwbouwwoning of -appartement blijft een interessante keuze. Ook als je er niet zelf wilt intrekken maar het wilt verhuren. Investeren in vastgoed kan tenslotte ook vandaag nog zeker een mooi alternatief zijn voor het spaarboekje.

Verschillende woontypes en -stijlen

Wie zijn zinnen heeft gezet op een nieuwbouw, mag Nieuwbouwzondag dus zeker niet missen. Op zondag 25 oktober openen op heel wat locaties in Vlaanderen nieuwe woningen en appartementen de deuren. Je ervaart zo wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en welke stijl jou het meest aanspreekt. En wie weet, ontdek je voor jou ook wel nieuwe, interessante locaties.

Piep zeker al eens op de website van Nieuwbouwzondag en maak alvast een lijstje van welke projecten je absoluut wil bezoeken. Op deze dag stellen de deelnemende bedrijven en vakmensen je niet alleen graag hun projecten voor, ze antwoorden ook graag op jouw vragen. Ze beschikken immers over de nodige expertise om jou correct advies te verstrekken in jouw zoektocht naar informatie.

Virtual tours

Uiteraard doen alle deelnemers aan Nieuwbouwzondag er alles aan om jouw bezoek zo coronaveilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt gevraagd voor jouw veiligheid en die van de makelaar of projectontwikkelaar om tijdens alle bezoeken een mondmasker te dragen, de nodige afstand te bewaren en je handen regelmatig te ontsmetten. Voel je je ziek, dan is het beter om thuis te blijven. Maar niet getreurd! Er worden virtual tours voorzien, die vind je op de website van Nieuwbouwzondag met de nodige contactgegevens. Zo kan je later contact opnemen voor meer informatie over het project.

Nieuwbouwzondag 25 oktober: ontdek alle praktische details en deelnemende projecten op www.nieuwbouwzondag.be