Gentse Feesten worden extra zwoel dankzij de ‘muilcam’

1672
Wie kust, verschijnt voortaan op groot scherm. (foto istock)

De 175ste editie van de Gentse Feesten belooft heet te worden en dat heeft niets te maken met de huidige hittegolf. Na het succes van vorig jaar wordt aan de Vlasmarkt de tweede editie van de ‘muilmarathon’ georganiseerd, mèt een belangrijke nieuwigheid: de ‘muilcam’!

Wie zin heeft in een stevig potje tongworstelen/amandeltennissen/lebberen/bekken/… moet tijdens de Gentse Feesten (13 tot 22 juli) afzakken naar de Vlasmarkt.

“Vorig jaar werd de muilmarathon in het leven geroepen en dat was meteen een groot succes. Een tweede editie was voor ons een evidentie”, vertelt Lien Louwagie, woordvoerster van de Belgische social app Twoo, dat het sappige event organiseert. “Net zoals vorig jaar is iedereen elke nacht welkom om 2u op de Vlasmarkt om het plein om te toveren tot de warmste plek van Gent. Zo willen we de Gentse Feesten liefdevol en zorgeloos houden.“

Om de temperaturen op de Vlasmarkt nog iets broeieriger te maken, lanceert Twoo dit jaar een nieuwe extra: de ‘muilcam’. “Iedereen kent het wel: als de camera naar jou gericht staat, is het de bedoeling dat je de persoon die naast je zit een stevige zoen geeft”, lacht Louwagie. “Speciaal daarvoor voorzien we een extra groot scherm.”

Het beloven tien zwoele dagen te worden!

Praktisch

  • Wat? Muilmarathon op de Gentse Feesten (13 juli – 22 juli)
  • Wanneer? Elke nacht om 2u
  • Waar? Vlasmarkt