Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren (We Bare Bears).

Deze animatieserie draait om drie beren die in een grot in San Francisco wonen. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, is logisch. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar komen in de meest netelige situaties terecht. Deze reeks richt zich door z’n gelaagde humor en thematiek niet enkel op een jong publiek, maar ook op jongvolwassenen die van animatie houden.

Bekijk hier enkele exclusieve clips van het nieuwe seizoen:

Ter gelegenheid van het nieuwe seizoen die maandag in première gaat op Cartoon Network, mogen we 3 pakketten weggeven met daarin een knuffelbeer, rugzak, etui en notaboekje.

Wat moet je hiervoor doen? Geef voor 29/05/2019 antwoord op de wedstrijdvraag en vul onderstaand formulier in. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

Wedstrijdvraag: In welke Amerikaanse stad wonen de beren?

Wedstrijdreglement: https://www.dezondag.be/wedstrijdreglement/ ‎