Win jouw cover in De Zondag

915
Win jouw cover in dossier Kids

Droom jij er ook van om ooit eens met je zelf ontworpen tekening op de cover van De Zondag te verschijnen? Grijp je kans!

De Zondag geeft alle kinderen, jonger dan 12, een unieke kans. Op zondag 10 oktober verschijnt de Kids-special. En de cover, die mag jij ontwerpen! Neem je stiften, potloden en papier bij de hand en laat je creativiteit de vrije loop. Bezorg ons je stukje kunst voor 3 oktober 2021.

Zo neem je deel

 1. Teken jouw cover van de zondag
 2. Vraag een volwassene om een foto van jouw tekening te maken
 3. Mail de foto naar dezondagwin@roularta.be met onderwerp “Tekenwedstrijd De Zondag”
  Of stuur je tekening op naar: Marketing De Zondag, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare
 4. Bezorg jouw cover tegen zondag 3 oktober

Start jij het liefst met een blanco blad? En heb je genoeg inspiratie? Kies dan voor deze lege cover van De Zondag

Aan de slag met een blanco cover

Voor wie een voorzetje kan gebruiken ontwierpen wij zelf al twee covers. Kleur, verf of plak ze vol en verras ons!

De Zondagcover met kleurplaat De zondagcover met 4 kleurplaten

Voorwaarden

Deelname

 1. Je kunt deelnemen aan de coverwedstrijd als je in Vlaanderen woont en jonger bent dan 12 jaar én je ouder of andere wettelijk vertegenwoordiger hiervoor toestemming heeft gegeven. Door mee te doen aan de wedstrijd, geeft de wettelijk vertegenwoordiger aan dat hij/zij instemt met de actievoorwaarden en ons privacybeleid.
 2. Familieleden van werknemers kunnen helaas niet meedoen aan deze wedstrijd.
 3. Deelname aan de coverwedstrijd is gratis.
 4. Er wordt slechts één inzending per kind geaccepteerd. Bij meerdere inzendingen wordt slechts één tekening meegenomen in het beoordelingsproces.
 5. De sluitingsdatum voor deelname is 3-10-2021. Na deze datum worden tekeningen niet meer meegenomen in de beoordeling.
 6. De wedstrijdregels voor de kinderen en hoe ze kunnen meedoen zijn als volgt: teken jouw cover van De Zondag. Vraag een volwassen lid van je gezin om een foto van de tekening te maken en die te mailen naar dezondagwin@roularta.be of via de post op te sturen naar Marketing De Zondag, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare.
 7. De wedstrijdregels voor de volwassenen zijn als volgt: Door de tekening/schilderij van jouw kind te mailen of via de post op te sturen en deel te nemen aan de wedstrijd, ga je akkoord met de actievoorwaarden van deze wedstrijd, de algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Om deel te nemen met de tekening van jouw kind doe je het volgende: Maak een duidelijke foto van de tekening/het schilderij en mail die naar dezondagwin@roularta.be of verzend de tekening via de post: Marketing De Zondag, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare.

Prijzen en trekking

 1. Uit de inzendingen wordt 1 winnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt een persoonlijk bericht dat zijn cover zal verschijnen in de krant van 10 oktober.
 2. Mochten we door onvoorziene omstandigheden de tekening/het schilderij niet op onze cover kunnen plaatsen dan behouden wij het recht om de tekening/het schilderij op een alternatieve wijze te publiceren.
 3. Winnaars worden gekozen door een door ons aangewezen jury.
 1. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet gecorrespondeerd worden.

Privacy

 1. Door deelname geef je De Zondag toestemming om de ingezonden tekening/schilderij naar eigen inzicht te gebruiken, verveelvoudigen en publiceren voor zowel non-commerciële als commerciële doeleinden. De tekeningen/schilderijen kunnen gebruikt worden voor o.a. advertenties, folders en posters, social media, website etc. Hiervoor ontvangt de deelnemer geen vergoeding of restitutie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kan dit enkel voorafgaand aan deelname schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt worden.
 2. Als jouw kind een prijs wint in de wedstrijd, stem je ermee in dat De Zondag de tekening/het schilderij van jouw kind kan publiceren, samen met de naam, leeftijd en de beschrijving van de tekening in traditionele pers, op sociale media en onze website.
 3. Alle persoonlijke gegevens met betrekking tot de deelnemers worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de GDPR-wetgeving en zullen niet worden bekendgemaakt aan derden zonder voorafgaande toestemming van de deelnemer. Een kopie van ons privacy beleid is te vinden op https://www.dezondag.be/privacy/. Als je hebt aangegeven dat je de De Zondag nieuwsbrief wilt ontvangen worden jouw gegevens toegevoegd aan ons e-mailbestand. In de overige gevallen zullen jouw gegevens binnen één maand na het einde van de competitie worden vernietigd.

Aansprakelijkheid

 1. Deze actie wordt georganiseerd door Roularta Media Group
 2. Roularta Media Group is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit deelname aan deze coverwedstrijd.
 3. Aan eventuele druk- of tikfouten kunnen geen rechten ontleend worden.