Vier een magische winter in de Plopsa-parken! Tijdens Winter Magic, tot en met 5 januari, transformeert Plopsaland De Panne in een betoverend winterlandschap. Naast de feeërieke decoratie met ontelbare kerstbomen, duizend-en-één betoverende lichtjes en kleurrijke kerstballen, vormt het park ook de ideale locatie om rondjes te draaien op de heerlijke ijspiste of op de meer dan 50 magische outdoor- en indoorattracties.

Mag het toch ietsje warmer? Breng dan een bezoekje aan Mayaland Indoor, verwarm je aan de knisperende kampvuren of een warme chocomelk! ’s Avonds kan je genieten van de Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes, ijsprinsessen en tal van andere kerstfiguren. Breng ook zeker een bezoekje aan het kleurrijke Lichtfestival op de Big & Betsy Hoeve. In de hele zone ontdek je magisch verlichte sculpturen van alle Plopsa-figuren!

Daarnaast neemt van 26 tot en met 30 december Ketnet het park over. Tijdens de Ketnet Kerst Nocturnes blijft Plopsaland De Panne tot 19 uur open en staan er Meet & Greets met de acteurs van Nachtwacht en #LikeMe gepland. De avond wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Uiteraard is het tijdens de kerstvakantie ook heerlijk vertoeven in het betoverende landschap van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt. Ook Plopsa Indoor Hasselt wordt voor de gelegenheid in een winters jasje gestoken en nodigt tijdens de vakantie Kabouter Klus uit voor een knettergekke liveshow. Ook de Kerstman is van de partij om samen met jou te dansen tussen de duizenden sneeuwvlokjes die op het einde van de dag naar beneden dwarrelen.

Kortom er valt tijdens de Kerstvakantie heel wat te beleven in de Plopsa-parken! Kriebelt het bij jou ook om een bezoekje te brengen?

Op 22 december vindt de ‘Zondag van De Zondag’ plaats.

Surf naar www.plopsa.be en geef de kortingscode ‘DEZONDAG19’ in. Je geniet meteen van 35% korting op tickets voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen. Deze tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2020.