Het zomert in Brussel en dat betekent dus terrasjes. Restaurant Otomat serveert hiervoor de ultieme foodcombo op twee terrassen in het hartje van de stad. Aan de Merode en op het Sint-Katelijneplein kan je smullen van een hartige pizza en een fris glas bier nuttigen. Sign us up!

Zongerichte Otomat terrassen

Ook dit jaar bevestigt de komst van het warme weer de regel: de Brusselaars spelen vrolijk stoelendans op de terrassen van de hoofdstad. De Belgische pizzeria Otomat pakt daarom uit met twee grote terrassen voor de liefhebbers van het buitenleven, ideaal voor zowel zonnekloppers als schaduwzoekers.

In deze twee aangenaam ingerichte oases, gelegen in Merode en Sint-Katelijne, kan je terecht voor een lekkere lunch, een etentje met vrienden of gewoon voor een ontspannend aperitief.

100% Belgisch, van pizza tot bier

Bekend en gewaardeerd voor zijn pizzadeeg met biergist en voor zijn verrassende toppings, heeft Otomat het Belgische karakter van zijn menu uitgebreid met ‘bier-pairing’: elke pizza zijn eigen aanbevolen bier! Ook wie alcoholvrij op het terras wil ontspannen, vindt beslist zijn geluk in de huisgemaakte limonades, plat of bruisend.

Pakkende pizza’s om te delen op het terras

De veganistische pizza No Cheese Go Nuts, een co-creatie met Nicolas Decloedt, sterrenkok  van Humus x Hortense met veganistische kaas op basis van noten, of de zwavelachtige Ritmo de la Nachos, met Mexicaanse accenten, zijn slechts twee voorbeelden van de pizza die het merk serveren. Welke kies jij?

Meer info: otomat.be