Dit ijs is zo gezond dat je het elke dag mag eten!

230

Het is ijsjesweer, eindelijk! Wat dacht je van een gezond roomijsje? Het Belgische bedrijf Just Ice breidt zijn assortiment roomijs gemaakt met stevia nog verder uit. Ice Crime laat je watertanden met zijn nieuwe smaken en formaten en helpt je gezond de zomer door. Smullen van roomijs zonder gevolgen voor de lijn en zonder schuldgevoel, wij smelten alvast voor dit ijs!

Met de zomer in het vooruitzicht, trakteren we onszelf al wat vaker op een ijsje. Peter De Jaeger en Tiffany Christiaens, het koppel achter het bedrijf Just Ice, hebben alvast een uitgebreider assortiment van lekker roomijs voor jullie klaarstaan. Twee jaar geleden bracht Just Ice roomijs met de natuurlijke suikervervanger stevia op de markt onder de merknaam ‘Ice Crime’.  Zij bedachten hun eigen recept om de echte smaak van ambachtelijk roomijs te behouden en schrapten alle toegevoegde suikers. Het koppel is nog altijd bezig om het recept voor hun ijs met stevia tot in de puntjes bij te stellen. Wie weet met wat ze ons nog allemaal gaan verrassen?

‘Wow, they killed the sugar’ is de slogan van Ice Crime. Gezonde voeding wordt meer en meer een heersende trend in onze maatschappij. Hier speelt Just Ice nog altijd succesvol op in. Natuurlijke ingrediënten in hun producten is voor Just Ice een must!

mokka

Stevia wordt steeds populairder, al heeft het Zuid-Amerikaanse, groene plantje nog maar recent haar intrede in Europa gemaakt. Toch is niet iedereen fan van stevia. Dit komt door de soms wat bittere smaak. Just Ice ontwikkelde een recept met de echte smaak van ijs en hebben de bittere nasmaak helemaal weggewerkt. Het wonderlijke alternatief voor suiker is niet alleen beter voor de lijn, maar ook voor je tanden en huid. Bovendien zou je ook geen last meer hebben van een opgeblazen gevoel.

Deze zomer zal de ijsfabrikant opnieuw heel wat harten sneller doen slaan. Ice crime breidt dit jaar zijn smakenpallet uit. Het roomijs was al verkrijgbaar in 1l dozen met het klassieke vanille-ijs. Nu kan je ook genieten van de nieuwe smaak: Mokka. De 1l dozen kan je kopen in de Delhaize, Spar en Smatch voor 4, 29 euro.

cups

Just Ice lanceert voor de zoetebekken ook handige multipacks. Wil je iets lekkers voor onderweg dan kan je kiezen voor de kleine cups van 120 ml (met een lepeltje). Elk potje telt minder dan 100kcal en is verkrijgbaar bij de Spar voor 4, 46 euro. Hierin heb je drie verschillende smaken: chocolade, vanille, en mokka. Je kan ook kiezen voor de frisco: vanille-ijs omhuld met pure chocolade.

Met het mooie weer kan je alvast gezond beginnen snoepen. Ook goed nieuws voor diabetici. Zij kunnen vanaf nu ook genieten van heerlijke roomijs. Stevia, het natuurlijk zoetmiddel dat caloriearmer is dan suiker, is ideaal voor mensen die hun suikergebruik willen beperken. Daarnaast biedt het ijs nog tal van andere voordelen. De aanwezige hoeveelheid stevia in het ijs helpt onder andere ook de bloeddruk en de cholesterol verlagen.

Laat het smaken!