Generation WOW nodigt visagiste Bobbi Brown uit

240
Bobbi Brown, gastspreker op de volgende businessconferentie van Generation WOW.

In het Kursaal in Oostende vindt op maandag 12 juni de tweede editie plaats van Generation WOW, de businessconferentie georganiseerd door de gelijknamige online community voor vrouwen. Met als thema ‘Create & Elevate’ en als topgastspreker de wereldberoemde visagiste en ondernemer Bobbi Brown.

Barbara De Beir en Angelique Foré, de vrouwen achter Generation WOW, nodigen voor de tweede editie van hun businessconferentie opnieuw nationale en internationale talenten uit – vorig jaar pakte men er uit met onder meer de toonaangevende relatie-expert Esther Perel -, om te spreken over wat ‘Create & Elevate’ voor hen betekent en hoe zij de extra mile gaan in alles wat ze doen. De headliner dit jaar is Bobbi Brown, visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer. Zij vertelt er over hoe zij vrouwen kan inspireren en hen via hun schoonheid naar the next level brengt.

Maar ook heel wat nationale talenten komen er die dag aan het woord. Elodie Ouedraogo komt spreken over topsport als carrière en haar leven erna. Auteur en beeldende kunstenares Saskia De Coster neemt haar publiek mee op een reis naar de bron van creativiteit. Steffi Vertriest, co-founder van thee.be, zangeres, NJAM! chef en schrijfster benadrukt de rol van eerlijkheid en waarachtigheid. Wellbein expert Ann De Bisschop deelt concrete tips & tricks over hoe kleine aanpassingen in je manier van werken en leven een groot verschil kunnen maken. En Véronique Bockstal vertelt haar verhaal, als founder en owner van Outgrow, na 20 jaar als consultant te hebben gewerkt.

En net als vorig jaar hosten Lisbeth Imbo en Cathérine Moerkerke deze dag in Kursaal Oostende.

Info en tickets op www.generationwow.be