© HasHotel

5 x logeeradresjes waar ze je in de watten leggen

Mooi weer nodigt extra uit om een nachtje weg te boeken. Op deze adressen word je flink in de watten gelegd.

Strak meets gezellig in HasHotel in Hasselt

HasHotel slaagt in wat veel hotels niet lukt: luxe aanbieden zonder in te boeten aan huiselijkheid. De buitenkant is strak en haast futuristisch. De kamers zijn functioneel en degelijk, maar hebben een gezellige toets, zoals een stijlvolle palmboomprint. Eten kan in Bragoût, het restaurant in hetzelfde gebouw.

hashotel.be

Bosbaden in de chalet van Refuges in Famenne

Hoe meer groen, hoe meer rust. De chalet van Refuges biedt wel heel veel: een hottub, vuurplaats én boomhut in een privébos. Wij zijn fan van dit authentieke en comfortabele adresje. Boek er een ontbijtmand bij om het je extra makkelijk te maken.

refuges.co

Belle époque 
in Maison Botanique in De Panne

© Sarah Degezelle

Met dit vakantiehuis krijg je het beste van twee werelden: de levendigheid van de kust (het strand ligt op 200 meter afstand!) én de rust van een prachtig ingericht belle-époquehuis. Wie nog meer levendigheid wil, kan naar Plopsaland. Wie naar nog meer rust snakt, geniet van de gezellige hoekjes in en rond het huis.

maisonbotanique.be

Thuis weg van huis in SHWAY in Antwerpen

© Andras Veres

Citytripje Antwerpen gepland? Bij SHWAY voelt het alsof je logeert bij vrienden, maar dan met hotelservice. Een appartement of een heel huis, alles werd met veel zorg ingericht. Organiseer een etentje in je thuis weg van huis, want da’s de perfecte manier om je helemaal thuis te voelen in een stad.

shway.be

Hotel mét Libanese streetfoodtruck in Brussel

Hotel Hubert in hartje Brussel is een ­
specialleke op een aantal vlakken: naast 
de kleurrijke lobby en kamers vind je hier 
ook Mr. Hubert, een virtueel persoon die je rondleidt door het hotel. Geen zorgen, er werken ook échte mensen die je bijvoorbeeld de weg kunnen tonen naar de ­Libanese streetfoodtruck van Beiruti, die in het hotel geparkeerd staat.

hotelhubert-brussels.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier