Doe mee en win 5 luxe steelbooks van Fallout 76 voor PS4

2489

Ontwikkelaar Bethesda Game Studios, die ons al uren spelplezier bezorgde met Skyrim en Fallout 4, komt nu met de multiplayergame Fallout 76. Wij mogen 5 steelbook edities weggeven voor PS4! Je moet online zien te overleven in de Wasteland… maar al je concurrenten hebben dezelfde taak!

Werk samen om te overleven, of speel de lone wolf. Onder de dreiging van nucleaire vernietiging, ontdek je een dynamische wereld vol verrassingen.

Het is 2102. 25 jaar nadat de bommen zijn gevallen ga jij en je mede Vault Dwellers, gekozen uit de beste en slimste van het land, op avontuur in het post-nucleaire Amerika. Multiplayer komt nu eindelijk naar Fallout. Maak je character met het S.P.E.C.I.A.L systeem en kies je eigen pad in de ongetemde Wasteland met honderden locaties. Op je nu alleen of met vrienden reist, een nieuw uniek Fallout avontuur wacht op je.

Wij mogen 5 luxe steelbooks van Fallout 76 weggeven voor PS4. Vul onderstaand wedstrijdformulier in en antwoord op deze wedstrijdvraag: welke studio ontwikkelde Fallout 76? Je kan deelnemen tot en met woensdag 28 november.