Op zondag 3 december vindt de tweede editie van het Feest van Sinterklaas plaats in ’t Kuipke Gent. De Zondag mag 3 gezinnen voorzien van kaartjes! Ze zullen er niet alleen zijn, want er zijn al meer dan 3000 tickets verkocht voor dit onvervalste volksfeest. De hoofdrol van de show is weggelegd voor Superpiet, Pietertje en Sinterklaas, maar ook Kathleen Aerts (ex-K3) en Maureen (De Helden, Ketnet) zijn van de partij.

Diabetes Liga vzw, de patiëntenvereniging voor mensen met diabetes en hun zorgverleners, slaat de handen ineen met Benelive Entertainment. Het evenementbedrijf is geestelijk vader van Superpiet en organiseert na de succesvolle editie van vorig jaar opnieuw het ‘Feest van Sinterklaas’ in het Gentse Kuipke. Jaarlijks krijgen zo’n 300 kinderen het zware verdict diabetes. Voor hen organiseert de Diabetes Liga verschillende activiteiten.

Na de succesvolle editie van vorig jaar, vieren Superpiet en Sinterklaas op zondag 3 december om 14u in het Gentse Kuipke, opnieuw het Feest van Sinterklaas, samen met Ketnet-wrapster Maureen en gewezen K3-tje Kathleen Aerts. Nieuw is dat Sinterklaas en Superpietde komende editie nauw samenwerken met de Diabetes Liga.

De Sint is begaan met de 300 kinderen die jaarlijks de diagnose diabetes krijgen. Daarom schenkt hij dit jaar een deel van de opbrengst van de show aan het goede doel. Sint: “Het Sinterklaasfeest is een feest voor jong en oud en traditioneel horen daar veel zoetigheden bij. Hiermee omgaan als kind met diabetes is niet evident. Via de activiteiten van de Diabetes Liga, zoals kindervakanties, leren kinderen lotgenootjes kennen en leren ze onder begeleiding omgaan met hun ziekte. Ikzelf, Superpiet en Benelive, steunen dit goede werk van de Diabetes Liga en daarom gaat er per verkocht ticket  2 euro naar de Diabetes Liga.”

De deuren gaan open om 13u. De show start om 14.00 uur. Tickets en info, www.feestvansinterklaas.be

WIN EEN GEZINSTICKET!

Maak kans op een gezinsticket! Vul onderstaand formulier in en geef het antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met zondag 26 november.
WEDSTRIJDVRAAG: Welk ex-K3-tje is ook van de partij?