Win tickets voor de dramatische komedie Trio!

3526

Wat ooit begon als een toneelstuk, is nu uitgegroeid tot een bioscoopfilm. Een zeer opmerkelijke bioscoopfilm, waarin Matteo Simoni, Bruno Vanden Broecke en Ruth Beeckmans één langgerekte scène lijken te spelen. “Noem het gerust een hybride tussen toneel en film. Hiermee nemen we natuurlijk een risico, maar wie niet waagt, niet wint”, aldus Bruno Vanden Broecke.

Bruno Vanden Broecke maakt samen met Matteo Simoni en Ruth Beeckmans zijn filmdebuut. Dat is de film Trio, die aanstaande woensdag – toevallig de dag voor Valentijn – uitkomt en over het trio (en triootje) Wim, Gert en Lise gaat. Twee halfbroers en een escorte die een paringsdans van anderhalf uur uitvoeren. Wat Trio zo bijzonder maakt, is dat de film één langgerekte scène lijkt. Anderhalf uur uit het leven van Wim, Gert en Lise worden zo ook anderhalf uur film. “De kijker krijgt het gevoel van een toneelstuk en zit echt op de huid van de personages. Zo hebben we de spanning van theater naar de cinemazaal gesmokkeld.”

Goed nieuws, wij mogen mogen 10 duotickets wegschenken. Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Het antwoord vind je in onze krant. Hoeveel keer stond het gouden trio met het toneelstuk op de planken? Veel succes!