Home De Gouden Vork 2019

De Gouden Vork 2019

dezeweek_website_cover

De Gouden Vork 2019

Het culinaire gebeuren is tegenwoordig een hot item in de media. Talloze boeken, tijdschriften en televisieprogramma’s worden gemaakt rond dit thema. Maar we mogen niet vergeten dat er in onze eigen regio ook tal van hoogstaande culinaire eetgelegenheden zijn.

Onze sponsors:

Daarom organiseert Deze Week De Gouden Vork. De wedstrijd bestaat erin dat elk deelnemend restaurant bezocht wordt door een onpartijdige, anonieme jury. Na afloop wordt het restaurant in zijn totaliteit door de juryleden geëvalueerd. Het restaurant wordt beoordeeld naar instelling, bediening, kaart, dranken en prijzen. Hiervan wordt een verslag opgemaakt dat gepubliceerd wordt in Deze Week.

Op het einde van het jaar worden 3 laureaten verkozen op basis van de behaalde score op het evaluatie rapport. De winnaar van de “Gouden Vork” ontvangt een kunstwerk op sokkel. De tweede en derde prijs is een oorkonde met vermelding “Gouden Vork Zilver” (2de prijs) of “Gouden Vork Brons” (3de prijs). Nadien wordt er op de eerste pagina van Deze Week een uitgebreide reportage voorzien over de uitreiking van de “Gouden Vork”.

Hieronder vindt u alle verslagen zoals die in de krant gepubliceerd werden.

Deelnemers 2019

Hiervan wordt een verslag opgemaakt dat gepubliceerd wordt in Deze Week Middenkust en Torhout. Op deze manier kunnen onze lezers kennis maken met het restaurant.

Deelnemende restaurants:

Hebt u interesse om deel te nemen met uw restaurant/bistro of wenst u partner te worden van de Gouden Vork?

Neem contact op met Kantoor Oostende op tel. nr.: 050 44 21 61 of oostende@roularta.be

Deelnemers 2019

Hiervan wordt een verslag opgemaakt dat gepubliceerd wordt in Deze Week Roeselare – Westland – Westkust – Tielt – Izegem. Op deze manier kunnen onze lezers kennis maken met het restaurant.

Deelnemende restaurants:

Hebt u interesse om deel te nemen met uw restaurant/bistro of wenst u partner te worden van de Gouden Vork?

Neem contact op met Britt Holvoet op tel. nr.: 051 26 35 63 of britt.holvoet@roularta.be

POPULAIRSTE ARTIKELS