Op 19 december komt De grote boze vos en andere verhalen uit in de bioscoop. Wij geven vijf familietickets én evenveel stripverhalen weg!

De film omvat drie kortverhalen die zich afspelen in en rond een boerderij. De dieren krijgen er af te rekenen met grote uitdagingen. Met een vleugellamme ooievaar op het erf, moeten een eend en een konijn zelf een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje? Met de stemmen van onder meer toppers Ruth Beeckmans, Jan Schepens, Gène Bervoets en David Davidse.

De grote boze vos en andere verhalen is van de hand van de makers van onder andere Ernest & Celestine. Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren in de kerstvakantie verzekerd! De film komt uit bij Cinema Cartoon’s (Antwerpen), Budascoop (Kortrijk), Cinema Lumière (Brugge), Cinéma Palace (Brussel), Cinema Zed (Leuven), Studio Skoop (Gent) en UGC (Antwerpen, Mechelen en Turnhout).

Wij geven vijf familiepakketten weg van De grote boze vos en andere verhalen. Elk pakket bevat vier tickets voor de film én een stripverhaal. Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Uit hoeveel kortverhalen bestaat de film? Deelnemen kan tot en met woensdag 19 december. Succes!