Op woensdag 25 oktober komt de film Helden Boven Alles uit, de tweede film van de Ketnet Helden Nico, Dempsey, Maureen en Sieg. Eerder speelde Helden van de Zee al in de bioscoop.

De populariteit van de Helden schiet de hoogte in nadat een spectaculair filmpje van hun laatste bouwwerk miljoenen keren bekeken wordt. De roem stijgt Sieg naar het hoofd en hij vindt dat de Helden voortaan moeten reizen als echte sterren. Hij boekt een week in een luxe spa en relax resort in de Ardennen. Maureen verveelt zich echter dood en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar Sieg is koppig en Nico en Dempsey zitten tussen twee vuren. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar – en hun vriendschap – terug te vinden.

De trailer van de film kan je hier bekijken:

Wil je kans maken op een van de 10 duotickets voor deze film? Vul dan hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Hoe heten onze 4 helden? Deelnemen kan tot en met woensdag 25 oktober.