De actiekomedie The Hitman’s Bodyguard, in de zalen vanaf 23 augustus,  is een film die je niet mág missen. De meest beruchte huurmoordenaar ter wereld (Samuel L Jackson) moet beschermd worden door de meest beruchte bodyguard (Ryan Reynolds) nadat die eerste wil getuigen tegen zijn vroegere opdrachtgever. Wij mogen 10 duo’s gelukkig maken met een ticket!

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.

Bekijk alvast de hilarische trailer!

 

WIN EEN DUOTICKET!

Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de film! Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 23 augustus 2017.

WEDSTRIJDVRAAG: Wie speelt de rol van bodyguard in deze hilarische film?