Van zaterdag 28 tot en met dinsdag 31 oktober vindt de beurs KidiX plaats in Paleis 7 van Brussels Expo.

KidiX is een belevingsbeurs voor families en kinderen van 4 tot 14 jaar. Ga op ontdekkingsreis in de wereld van jouw kind: sport, koken, muziek, mode, avontuur, spelen en genieten. In totaal tref je er meer dan 100 activiteiten aan om als gezin te beleven.

Speelvogels

Wat zou KidiX zijn zonder één grote Enjoy zone boordevol amusement en vrijetijdsbesteding? Kinderen blijven nu eenmaal de grootste speelvogels. Sport, spel, film, knutselen, muziek, gamen of een cool optreden bijwonen. Niets ontbreekt. In Toys & Games kunnen de jongste spruiten zich net zoals Barbie laten stylen, als een echte prinses op KidiX vertoeven of in primeur de life-size versie van Cars’ Lightning McQueen bewonderen. Ook een testritje met hun droomgocart schrappen ze hier van hun verlanglijstje.

De Spel zone stelt de bezoekers voor aan uniek ontworpen speeltoestellen en laat kinderen en ouders meedromen in een fantasiewereld. Ze krijgen er advies voor het maken van tuinhuizen, boomhutten, speelhuisjes of droomtuinen. In de Discover zone worden de beste tips & tricks voor de leukste daguitstappen en bestemmingen voor het hele gezin aangeboden.

KidiX: van zaterdag 28 tem dinsdag 31 oktober in Paleis 7 van Brussels Expo. Telkens van 10 tot 18u. Online tickets: 10 euro (vanaf 13 jaar) en 8 euro (van 4 tot 12 jaar). Aan de kassa komt er twee euro bij. Info: www.kidix.be

Maak kans op een Family XL Pass die geldig is voor 2 volwassenen + 4 kinderen. In totaal worden er 25 familiepassen weggeschonken. Wil je kans maken? Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: In welke stad vindt de belevingsbeurs KidiX plaats?