© Getty Images

Mis het zomernummer van DZ Magazine niet!

Wij geven het startsein voor de zomer met een dikke editie van DZ Magazine, die op zondag 30 juni bij jouw favoriete bakker of supermarkt ligt.

We zijn klaar voor de vakantie, of die nu weken of dagen duurt, en voor het vertragen dat erbij komt kijken. Geen ochtendrush, geen mentale to-dolijstjes maken nog voor het ontbijt. Alles mag weer in het teken staan van genieten van de kleine dingen en er je tijd voor nemen. Rustig ontbijten, naar de wolken staren vanuit je tuinstoel of die lekkere pastasaus uren laten pruttelen op het vuur. Kleine dingen maken de vakantie groots. Die leuke hebbedingen die je tijd aan het zwembad kleur geven bijvoorbeeld. Zo vind je op onze shoppingpagina’s alles wat een reis beter maakt, van zalig zachte badhanddoeken tot de leukste spelletjes of podcasts voor onderweg.

In onze interviewreeks ‘Zondagskinderen’ tippen BV’s altijd hun favoriete zondagse adresjes. We verzamelden voor jullie de leukste om deze zomer in eigen land van het zonnetje te genieten. En wie thuisblijft, zal ook plezier beleven aan onze extra agenda met de beste tips voor festivals, concerten of evenementen in de buurt.

Verder geniet je in deze editie ook weer van een leuke quiz bij het ontbijt en een puzzel om het vertragen alvast in te zetten.

We wensen jullie een heerlijke zomer! Wij zijn er eind augustus weer, met een prachtig Belgische-modenummer. Tot dan!

Je vindt het zomernummer van DZ Magazine op 30 juni gratis bij De Zondag, bij jouw favoriete bakker of supermarkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier