Samen met haar collega-artiesten telt Lindsay bijna letterlijk af naar volgend weekend, wanneer de Schlagerfestival-gekte weer vier dagen losbarst in de Hasseltse Ethias Arena. De Oost-Vlaamse is één van de blikvangers en in aanloop naar de festiviteiten laat ze haar 7de album ‘Liefde & vertrouwen’ los op de mensheid.

Lindsay blijft trouw aan haar genre en haar publiek. “Ik maak in de eerste plaats liedjes voor mijn fans, voor de mensen die de voorbije jaren mijn albums gekocht hebben en die massaal blijven komen naar mijn optredens.” De carrière van Lindsay kan je gerust omschrijven als florissant; vier van de zes eerder uitgebrachte albums hebben de gouden status bereikt. Lindsay is de voorbije negen jaar als soloartieste uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekwereld. Met veel wilskracht en met een eigen repertoire kroop ze uit de schaduw van haar broer Christoff. Ze staat stevig op eigen benen, met veel liefde en vertrouwen, iets wat ze uitstrooit met haar nieuwe cd. Naast de bekende singles ‘Hartstilstand’ en ‘De grootste liefde’ verrast Lindsay haar fans met twee bijzondere duetten: Met Laura Lynn zingt ze haar huidige single ‘Kalispera Griekenland’. Luc Steeno kon ze dan weer strikken als duetpartner voor ‘Je verovert mijn hart’. Wie goed luistert zal ‘Zon, zee en strand’ herkennen als je ook gaat kijken naar de bioscoopfilm H.I.T. van De Romeo’s. Lindsay zingt het liedje in de film, waar ze ook een opmerkelijke gastrol vertolkt.

De Zondag mag drie duo’s blij maken met tickets, een ontmoeting en een door Lindsay gesigneerde cd ‘Liefde & vertrouwen’, komende zondag 26 maart om 15 uur op Het Schlagerfestival 2017. Deelnemen kan tot maandag 20 maart om 12 uur! De winnaars worden rechtstreeks verwittigd. WEDSTRIJDVRAAG: Wie is de muzikale broer van Lindsay?