Deze maand ging de bekroonde reeks Summer Camp Island in première op Cartoon Network. Naar aanleiding van deze fantastische release, mogen wij een make-over voor een kinderslaapkamer wegschenken!

In Summer Camp Island maken we kennis met Oscar en zijn beste vriend Hedgehog, die voor het eerst op zomerkamp gaan. Van zodra hun ouders vertrokken zijn, merken ze dat het eiland waar ze verblijven heel wat mysteries, geheimen en wonderbaarlijke wezens herbergt. Zwemmen met een pratende haai in het zwembad, vrienden worden met de maan of onder het bed kruipen naar een ander universum: in dit kamp is alles mogelijk! Dromen staan centraal in de reeks, en omdat kinderen de gekste dromen beleven in hun slaapkamer, nemen Cartoon Network en interieurstyliste Anne-Catherine Gerets van Clo Clo Studio (foto Tasja Van Rymenant) de slaapkamer van één van onze jonge lezers onder handen!

 

 

Voorwaarden voor de make-over

  • Grote meubels (vb: bed, bureau, kast) moeten reeds aanwezig zijn in de kinderkamer en worden niet voorzien door Clo Clo Studio
  • Muren moeten in goede staat zijn en indien er niet geboord mag worden moet dit vooraf gemeld worden
  • Er worden geen volledige muren geschilderd. Clo Clo Studio brengt enkel decoratieve accenten toe (vb: kleine kleurvlakken, schoolbordverf, muurstickers, …)
  • De make-over neemt in totaal maximum 1 dag in beslag
  • Bij aanvang van de make-over ligt de slaapkamer er netjes bij
  • Vooraf wordt een afspraak gemaakt met de winnaar in de slaapkamer, zodat concept & styling kan worden besproken en voorbereid
  • Uitwerking vindt plaats in januari of februari (afhankelijk van de beschikbaarheid van de winnaar en van Clo Clo Studio)

WIN EEN MAKE-OVER

Vul onderstaand formulier en maak kans op een make-over. Vul bij de wedstrijdvraag in waarom jij heel graag deze make-over wil winnen! Deelnemen kan tot en met donderdag 27 december 2018.