Win een duoticket voor Now You See Me II

2290

’s Werelds meest beruchte illusionisten zijn terug in Now You See Me II. Een jaar nadat ze de FBI te slim af waren en het publiek verbluften met hun Robin Hood-achtige spektakels, maken ze een onvrijwillige comeback.

now-you-see-me-2-3724x2913-jesse-eisenberg-woody-harrelson-dave-8421

Now You See Me kwam uit in 2013 en werd een instant succes. De tijd werd rijp bevonden om uit te pakken met een tweede deel. Ook dit keer mag de kijker zich verwachten aan een indrukwekkende cast en al even straffe goocheltrucs. Walter Mabry, een wonderkind uit de computerwereld, dwingt de groep een haast onmogelijke stunt uit te voeren. Voor de illusionisten is er maar één uitweg: ze moeten een nog waanzinnigere stunt bedenken om hun naam te zuiveren. Onder de acteurs herkennen we onder andere Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Michael Caine en Daniel Radcliffe.

De trailer van de film vind je hier:

Belga Films twintig duotickets weg voor Now You See Me II. Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag: uit welk jaar dateert de eerste film van Now You See Me? Deelnemen kan tot en met woensdag 10 augustus.