Op zondag 22 oktober organiseert De Zondag samen met heel wat professionals uit de bouwsector, opnieuw Nieuwbouwzondag. Het is hét evenement voor iedereen met een baksteen in de maag. Op deze achtste editie kan je zo’n 255 projecten over heel Vlaanderen van dichtbij gaan ontdekken. Een record!

De allereerste Nieuwbouwzondag vond plaats op 13 oktober 2013. Omwille van de steeds groeiende populariteit van het event zijn er sinds 2015 zelfs twee Nieuwbouwzondagen per jaar, een in het voorjaar en een in het najaar. Dat succes hoeft eigenlijk niet te verbazen, weet Sandra Depauw, de drijvende kracht achter het evenement. “Nieuwbouwzondag biedt het publiek een unieke kans om op één dag kennis te maken met verschillende nieuwbouwmogelijkheden.” En dat deze bijzondere formule van Nieuwbouwzondag nog steeds erg aanspreekt, bewijst ook deze achtste editie weer. “Bezoekers kunnen kennismaken met meer dan 255 projecten, een record tot nu toe!”

“uitgelezen moment”

Nieuwbouwzondag is dus een echte buitenkans voor alle kandidaat-(ver)bouwers en -kopers. Op zondag 22 oktober gooien heel wat nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen en nieuwe verkavelingen hun deuren open en dat op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel. Vooraf kan je al even de website bezoeken en een lijst samenstellen van welke projecten je die dag zeker wil bezoeken. Want geen beter moment dan Nieuwbouwzondag op 22 oktober om je onder te dompelen in de nieuwbouwwereld. “Enerzijds is het interessant om nu te investeren in nieuwbouw, onder meer door de nog steeds lage rente. Anderzijds ontdek je hier de vele mogelijkheden en troeven van nieuwbouwwoningen en -appartementen”, aldus Sandra Depauw. “Nieuwbouwzondag is hét uitgelezen moment om jouw woondroom werkelijkheid te laten worden.”

Meer info, een overzicht van alle deelnemende projecten en de exacte openingsuren, vind je op: www.nieuwbouwzondag.be