Ook zot van de bouw? Dan is Open Wervendag op zondag 7 mei een absolute aanrader. Ook op deze elfde editie kan je weer mooie en unieke bouwprojecten bewonderen. En niet zomaar zien, maar echt beleven: aan wal, vanuit een bunker, tunnel, boot, ja zelfs vanuit de hoogte.

Open Wervendag is een initiatief van de Confederatie Bouw en wordt al jaren duidelijk door velen gesmaakt. Voor het grote publiek is Open Wervendag een unieke kans om het reilen en zeilen op een bouwwerf van dichtbij te ontdekken. Voor de  bouwondernemingen is het dan weer de gelegenheid bij uitstek om te tonen dat de wereld van de bouw er een is vol vakmanschap, hightech en innovatie maar ook dat de bouw garant staat voor een fascinerende job met heel wat toekomstmogelijkheden.

Ruim 170 werven

Redenen genoeg dus om op zondag 7 mei, tussen 10 en 17 uur, eens langs te komen op één van de 175 bouwwerven op Open Wervendag. De deelnemende bouwprojecten zijn vrij toegankelijk. Inschrijven is voor het merendeel van de werven dus niet noodzakelijk, al wordt voor enkele werven wel gevraagd om je vooraf te registreren. Check dus best vooraf de werfpagina’s op www.openwervendag.be. Hier vind je ook andere praktische info over de werven rond onder meer veiligheid en toegankelijkheid.

Alle info en praktische details: www.openwervendag.be

Enkele blikvangers