Woensdag kwam de film My Little Pony uit in de Belgische filmzalen. Om dat te vieren trakteert speelgoedfabrikant Hasbro onze lezers. Je maakt kans op 10×4 tickets voor de film. De hoofdprijs is een speelgoedset van de onderwaterwereld Seaquestria van My Little Pony ter waarde van 120 euro.

De toekomst van Equestria staat in de film op het spel. Storm King valt het kasteel Canterlot binnen en dreigt ermee de magie van de pony’s te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Onderwaterwereld

Gebaseerd op de film brengt speelgoedfabrikant Hasbro vernieuwende My Little Pony speelsets en Pony vriendjes uit. Zo kun jij met je vriendinnetjes de film thuis naspelen of zelf een heel nieuw avontuur verzinnen. Duik onder water en kijk rond in de onderwaterwereld van Seaquestria waar Koningin Novo regeert. Beleef in het kasteel de leukste avonturen met de koningin en Spike de kogelvis. Laat ze van de glijbaan glijden of zet ze in de luchtbelvormige lift waarna ze midden in Seaquestria terecht komen. Of laat ze spinnen op Jamal de Octopus! Misschien is er in Seaquestria wel een feestje. In dat geval kunnen Koningin Novo en Spike dansen op de dansvloer als jij aan de toren draait. Ben je in voor meer avontuur, ga dan met Novo en Spike op zoek naar de schat. Zodra je de schat vindt, druk je op de knop waarna de schatkist open gaat. Welke schatten ontdek jij? Leeftijd: 3+.

De trailer van de film kan je hier alvast bekijken:

Maak kans op tickets voor de film of voor de Hasbro speelset ter waarde van 120 euro. Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Hoe heet de onderwaterwereld van My Little Pony? Deelnemen kan tot en met dinsdag 31 oktober.