Ontdek de diepste geheimen van de mysterieuze onderwaterwereld en maak in SEA LIFE Blankenberge een boeiende ontdekkingsreis langs de Amazonerivier doorheen zeeën en oceanen.

Meer dan 50 aquaria tonen je spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranha’s en het nationale kweekprogramma voor zeepaardjes. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE Blankenberge een prachtige staalkaart van de zeven wereldzeeën.

Sea Life Blankenberge geniet internationale bekendheid voor de opvang van aangespoelde zeehonden. In de zeehondenkliniek en de bijhorende quarantaines worden ze opgevangen en verzorgd, om daarna opnieuw in zee te worden vrijgelaten. In de zeehondenacademie leer je hoe deze dieren worden opgevangen en geholpen. In het grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met knotsgekke Humboldt pinguïns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.

WIN EEN FAMILIETICKET

Wij mogen 5 familietickets (met telkens 4 tickets) wegschenken aan onze lezers. Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 23 januari 2019.

WEDSTRIJDVRAAG: Met welke knotsgekke pinguinsoort maak je kennis bij SEA LIFE Blankenberge?