In ‘Middle-earth: Shadow of war’ speel je opnieuw als Talion en neem je controle over legioenen orks. Wij mogen tien exemplaren van de topgame weggeven, met één Gold Edition als hoofdprijs!

‘Middle-earth: Shadow of War’ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een direct vervolg op de eerste game, ‘Shadow of Mordor’. Talion en Celebrimbor begeven zich achter de vijandige linies en vormen een leger om zo Sauron te verslaan.Nemesis-systeem is terug
Het innovatieve Nemesis-systeem uit het eerste deel keert hier terug, waardoor Talion hele legers orks en Uruk Hai kan bevelen. ‘Middle-earth: Shadow of War’ breidt dit uit door volgelingen toe te voegen die aanleiding kunnen geven tot geheel nieuwe verhalen over trouw, verraad en wraak. “Als levenslange fans van ‘Lord of the Rings’ zijn we uiterst dankbaar voor dit voorrecht om de meest indrukwekkende fantasiewereld ooit op een nieuwe manier tot leven te kunnen wekken voor een nieuwe generatie. Voor ‘Shadow of War’ zijn we erg benieuwd naar de verbluffende verhalen die spelers zullen maken en delen”, zegt Michael de Plater van Monolith Productions.

Wij mogen tien exemplaren van de game weggeven voor PS4, waaronder 2 Silver Editions en 1 Gold Edition als hoofdprijs (t.w.v. 100 euro). Vul het wedstrijdformulier hieronder in en antwoord op de vraag: hoe heet het hoofdpersonage van ‘Shadow of War’?