Fan van de animatiefilms van Hotel Transsylvanië? Fantastisch nieuws, want wij mogen vijf pakketjes wegschenken met leuke prijzen.

In de animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 (vanaf 28 november uit op DVD) reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

In de Vlaams gesproken versie hoor je de stemmen van o.a. Ludo Hellinx (Dracula), Tine van den Wyngaert (Mavis), Stef Aerts (Johnny), Christel Domen (Captain Erika), Warre Borgmans (Van Helsing), Luc Appermont (Stan the Fish), Henri Serneels (Dennis), Govert Deploige (Gremlin), Jakob Beks (Vlad), Manou Kersting (Frankenstein), Pieter-Jan De Smet (Murre), Bert Van Poucke (Wayne) & Maarten Bosmans (Griffin).

WIN EEN PAKKETJE

Wij mogen 5 lezers gelukkig maken met een leuk en gevarieerd pakket! Daarin vind je een turnrugzakje met heel wat Sony animatiefiguurtjes op, een knuffel van een van de animatiefiguurtjes Blobby/Mavis/Mummy, een face mask, een tattoo setje, een magneet van een van de animatiefiguurtjes, een activity pack, memory cards, een doe-boek boordevol spelletjes, een fijn extraatje en Hotel Transsylvanië 3 op dvd.

Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedsdtrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 5 december 2018.

WEDSTRIJDVRAAG: Wie spreekt in de Nederlandse versie de stem van Frankenstein in?