Na het succes van vorig jaar slaan De Panne, Koksijde en Nieuwpoort opnieuw de handen in elkaar voor de uitwerking van een romantisch Valentijnprogramma onder de naam ‘Triootje aan de Westkust’. Geliefden worden van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari verwend met verschillende romantische activiteiten.

Op donderdag 14 en vrijdag 15 februari rijdt de Kus-tram, een authentiek tramstel, romantisch aangekleed, tussen de 3 kustgemeenten. Onderweg word je verwend met een glaasje bubbels (€ 10 p.p.). De Kus-tram rijdt telkens van 14 tot 20 uur. Of geniet van een romantische strandwandeling (vrije start op donderdag en vrijdag). Je wandelt over het strand van De Panne over Koksijde-Oostduinkerke tot in Nieuwpoort, of omgekeerd. Bij elke passage van een badplaats krijg je een ‘hartje’ op je stempelkaart. Een volle kuskaart biedt € 10 korting per persoon bij het bestellen van een Kus-menu in één van de deelnemende restaurants. Op vrijdag is er tijd voor een Venetiaans dansbal in De Panne. Na een initiatie stijldansen zweef je moeiteloos over de dansvloer onder begeleiding van een live orkest.

Op zaterdag wordt de Zeelaan in Koksijde-bad omgetoverd tot een heuse Chaussée d’Amour met burlesque optredens, lingerieshows én een vleugje pikant. Zaterdag 16 februari van 16 tot 20 uur. In de vooravond word je in Nieuwpoort verwend met een liefdesvuurwerk om 18 uur op het strand t.h.v. Hendrikaplein. Om 20 uur vindt de theatervoorstelling Romeo en Julia plaats in Centrum Ysara. Op zondag tot slot kan je meevaren met de Love Boat van rederij Seastar. Onderweg word je getrakteerd op live muziek en een glaasje cava. Van 11 tot 12 uur en van 14 tot 15 uur (€ 4).

Een romantische break voor jou en je geliefde aan zee? Laat je verleiden tot een verblijf in één van de zalige verblijfsadressen in Nieuwpoort, Koksijde of De Panne. Je wordt getrakteerd op een gratis overnachting bij een verblijf tussen 14 en 17 februari, twee nachten betalen = 1 nacht extra!

Info: www.triootjeaandewestkust.be

Wil je kans maken op een van de 40 duotickets? Vul dan hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Welke 3 kustgemeentes doen mee aan deze Valentijnsactie? Deelnemen kan tot en met woensdag 23 januari. Veel succes!