Jaarlijkse tradities zijn er om in ere te houden. Net als het zetten van de schoen, naampjes trekken voor kerstcadeautjes of de kater met Nieuwjaar serveert Warner Home Entertainment opnieuw een heerlijke portie kijkvoer om je aan te verwarmen tijdens de donkere maanden. Wij geven maar liefst 30 boxsets weg!

Van Wonder Woman tot Stephen King en van Riverdale tot Game of Thrones: zowel blockbusterliefhebbers als bingewatchadepten vinden dit jaar hun gading in het bijzonder uitgebreide en vernieuwde gamma van Warner. Bovendien kunnen ook de nostalgici zich in de handen wrijven, want ook heel wat onbetwiste klassiekers worden in de kijker gezet! Een overzicht van de zes verschillende boxsets die je kunt winnen:

Ultra HD Harry Potter Collection (4K UHD)

Alle Harry Potter-films zijn gebundeld in een Ultra HD boxset, waardoor je de inmiddels legendarische gevechten met Voldemort in haarscherpe beeldkwaliteit kunt herbeleven!

 

Ready Player One boxset (DVD)

Ready Player One is hét popcultuurfenomeen van het afgelopen jaar! Steven Spielbergs weergaloze avontuur dompelt je onder in een fantastisch virtueel universum, dat bulkt van de easter eggs en referenties naar videogames, films en televisieseries. Deze unieke tiendelige boxset bevat naast Ready Player One tal van oernostalgische films.

Christopher Nolan box (blu-ray) en 10 Movie Clint Eastwood collection (DVD)

Christopher Nolan en Clint Eastwood behoren ontegensprekelijk tot het kruim van Hollywoodregisseurs. Deze twee boxsets bundelen enkele van de beste, meest gelauwerde werken uit hun carrières, een must voor echte cinefielen!

DC Comics collection (Blu-ray)

Met de DC Comics Collection (Batman v Superman: Dawn of Justice, Wonder Woman en Justice League) haal je de recentste DC-films in huis en nostalgici kunnen genieten van de oorspronkelijke Wonder Woman-televisiereeks!

Giant Jungle box (Blu-ray)

Rampage, Kong: Skull Island en The Legend of Tarzan. Aan avontuur vol reuzen geen gebrek in deze Giant Jungle Boxset.

Wij geven van elke boxset vijf exemplaren weg. Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Welke boxset zou je graag winnen? Deelnemen kan tot en met woensdag 26 december. Succes!