(deze wedstrijd is afgelopen)

Tijdens de vakantie mag een pretparkbezoek natuurlijk niet ontbreken! Plopsa schenkt maar liefst 25 x 4 tickets weg aan onze lezers. Per park zijn 25 tickets te winnen. Wij zetten voor jou nog even de vier parken op een rijtje.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne verwelkomt je dit jaar in het gloednieuwe Heidiland! Je raast er tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten coaster Heidi The Ride of maakt er een beestige rit op de Dierenmolen. Ontdek daarnaast de meer dan 50 attracties voor jong en oud!

Plopsaqua De Panne

Duik samen met Maya de Bij, Bumba, Samson en al hun vrienden in een magisch avontuur, met adembenemende attracties zoals de wonderlijke wildwaterrivier, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

Plopsa Indoor Hasselt

Weer of geen weer? Kleine avonturiers komen áltijd oren en ogen tekort op de 25 coole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Trek op verkenning in Maya’s Wereld of voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone!

Plopsa Coo

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. Een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur!