Win een duoticket voor de film The Old Man & the Gun

2458

De laatste film van Robert Redford gaan bekijken in de bioscoop? Dat kan! Wij mogen vijf duotickets wegschenken voor The Old Man & the Gun.

The Searchers kondigt aan dat ‘The Old Man & the Gun’, de nieuwe film van regisseur David Lowery (‘A Ghost Story’) met Robert Redford, Sissy Spacek en Casey Affleck in de hoofdrollen, vanaf 20 februari te zien zal zijn in de Belgische zalen. Nog eventjes wachten dus, maar dankzij De Zondag kan je nu al tickets scoren!

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.

Samen met up-and-coming regisseur David Lowery (‘A Ghost Story’) sluit Robert Redford zijn immense acteercarrière af met generatiegenoot Sissy Spacek, Tom Waits en Oscarwinnaar Casey Affleck.

WIN EEN DUOTICKET

Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de film. Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met donderdag 17 februari 2019.
WEDSTRIJDVRAAG: Wie vertolkt de rol van Forrest Tucker?