Na 8 jaar, 10 seizoenen en maar liefst 283 afleveringen beleeft popcultuurfenomeen Adventure Time (Tijd voor Avontuur) op zaterdag 20 oktober zijn grote finale op Cartoon Network! Om de apotheose van deze spraakmakende reeks te vieren, serveert de zender die dag een 24 uur durende marathon, met als kers op de taart de special ‘Come Along With Me’: de spannende finale van de reeks! Wij mogen 3 leuke prijzenpakketjes wegschenken!

Adventure Time mag zonder schroom een fenomeen genoemd worden. Volwassenen zijn gek op de verborgen lagen, jongeren gaan op zoek naar de talloze popcultuurreferenties en kinderen krijgen niet genoeg van de doldwaze avonturen van Finn, Jake, Princess Bubblegum, Marceline, Lumpy Space Princess en tal van andere vreemde personages.

Door de jaren heen is de animatiereeks uitgegroeid tot een wereldwijd geliefde franchise (meer dan 17 miljoen likes op Facebook), met vertakkingen in de videogame-, mode- en speelgoedwereld. De serie won 7 Emmy’s en sleepte daarbovenop nog eens 20 prestigieuze industrieawards in de wacht.

WIN EEN PRIJZENPAKKET

Wij mogen 3 leuke prijzenpaketten wegschenken met daarin een pluche prinses, een muts van Finn, een muts van Jake en een USB-stick. Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 24 oktober 2018.
WEDSTRIJDVRAAG: Wat is de Nederlandse naam van de serie?