Win 10 x dvd van Trolls 2 en 10 x dvd van Paw Patrol (winactie afgelopen)

3039
Paw Patrol en Trolls

Trolls 2: Wereldtour
Duik opnieuw in de bonte wereld van Koningin Poppy en Branch wanneer zij een poging wagen om de Rock Trolls tegen te houden en de muzikale diversiteit in de wereld te redden.

Koningin Poppy, Branch, en de rest van je favoriete Trolls zijn weer van de partij voor een muzikaal avontuur dat nog grootser — en luider — is dan ooit tevoren! In Trolls World Tour ontdekken Poppy en Branch dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is die ooit deel uitmaakten van één volmaakt harmonieus geheel. Wanneer de Rock Trolls alle andere stammen het zwijgen wil opleggen, vertrekken Poppy en Branch op een episch avontuur om de koninkrijken van de Trollen te verenigen!

Paw Patrol: Mighty Pups Charged Up
De kleine fans van Paw Patrol zullen kwispelen van plezier want binnenkort kunnen ze genieten van een splinternieuw en razend spannend avontuur van hun favoriete helden!

In zes missies gaan Chase en de andere Mighty Pups hun grootste uitdaging ooit aan! Maar als een sluwe kopiekat de superkrachten van de puppy’s steelt, moet de PAW Patrol worden opgeladen met nieuwe krachten. Kunnen ze de vervelende kat verslaan en Avonturenbaai redden?