Win unieke overnachting in Diest (winactie afgelopen)

9017
Winactie 08/08 Diest

Ooit al gedroomd om wakker te worden in een echt amfitheater? De Romeinse oudheid van dichtbij te beleven? Een unieke ervaring die niemand anders kan meemaken buiten jij? Dan is het tijd om deel te nemen aan deze wedstrijd!

Deze glamping bovendienmaakt deel uit van een eigenzinnig stadsfestival Re:lict in Diest. Tijdens Re:lict is niets nog wat het lijkt of ooit geweest is. Vier weekends lang presenteert Diest een zaligmakend programma met events in en rond negen bijzondere plekken in de stad. Alle info op www.relict.be

Wat kan jij precies winnen?
Eén unieke overnachting voor 2 personen op 11 september* in een bell-tent, volledig sfeervol en comfortabel ingericht in de unieke setting van het eeuwenoude amfitheater in het warandepark, volledig privé. Het is een ideaal moment om bezoekers met andere ogen naar het rijke erfgoed van de stad te laten kijken. Een overnachting in het amfitheater is een unieke belevenis t.w.v. € 245, maar die voor een onbetaalbare herinnering zal zorgen.

Bovenop je overnachting ontvang je een welkomspakket met streekproducten, een Haspencubekaars en een minibar met water, koffie en thee.

Van een totaalpakket gesproken! Waag dus snel je kans!

* datum kan gewijzigd worden indien nodig