Het ideale tijdverdrijf tijdens de vakantie? De wereld verkennen met Super Mario. We mogen één lezer gelukkig maken met een Nintendo Switch console én de game Super Mario Odyssey!

Met de Nintendo Switch beleef je gamen op een heel andere manier. Je kan namelijk je favoriete games spelen waar, wanneer en met wie je maar wil. De Nintendo Switch combineert de flexibiliteit van een handheld-systeem met de kracht van een systeem voor thuis, wat gloednieuwe manieren biedt om games te spelen. Het revolutionaire gamesysteem kan je niet alleen thuis aansluiten op je tv, je verandert het ook in een handomdraai in een handheldsysteem met een prachtig beeldscherm van 6,2 inch. Zo speel je ook onderweg je favoriete games.

Super Marioooo!

Ondertussen zijn er al heel wat fantastische games uit voor de Switch. Super Mario Odyssey is de laatste nieuwe kaskraker van Nintendo. Beleef samen met Mario een groots avontuur in 3D, waarin je een heuse wereldreis maakt. Gebruik Mario’s nieuwe moves om manen te verzamelen en je luchtschip van brandstof te voorzien. Bevrijd prinses Peach en voorkom dat ze met Bowser in het huwelijksbootje stapt! Super Mario Odyssey zit boordevol geheimen en verrassingen. Mario kan zijn pet gebruiken voor diverse nieuwe moves, waardoor je grappige gameplay kunt ervaren die je nog nooit eerder in een Mario-game hebt gezien. Laat je meevoeren naar betoverende locaties ver buiten het Paddenstoelenrijk!

LEES OOK: Maak een onvergetelijke wereldreis in Super Mario Odyssey voor Nintendo Switch

Win een Nintendo Switch & de game Super Mario Odyssey

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Nintendo Switch & de game Super Mario Odyssey. Deelnemen kan tot en met donderdag 28 december 2017.
WEDSTRIJDVRAAG: Welke figuren moet je verzamelen om je luchtschip van brandstof te voorzien?