Te veel gegeten en geen zin om voor het twaalfde jaar op een rij naar Home Alone te kijken? Geen nood, op Netflix staan er heel wat alternatieven die ook perfect zijn om Kerstmis mee af te sluiten.

Mariah Carey’s Merriest Christmas

Geen Kerstmis is compleet zonder Mariah Carey! De Amerikaanse popdiva is momenteel overal te horen met All I Want For Christmas, en wie er maar niet genoeg van krijgt: op Netflix vind je een heuse kerstspecial van Mariah. De popster presenteert deze kerstspecial zelf met enkele speciale gasten. Kelsey Grammer leest ‘The Night Before Christmas’ voor. Verwacht je aan enkele kerstliedjes van de popdiva zelf en een prachtig duet met Kenny ‘Babyface’ Edmonds. Steek de kerstverlichting maar aan, neem een dekentje en nestel je in de zetel voor deze feestelijke special.

 A Christmas Prince

De supermelige kerstfilm A Christmas Prince – een Netflix Original – heeft al heel wat harten veroverd. Het is dan ook dé perfecte foute kerstfilm voor deze eindejaarsperiode. De film valt zo hard in de smaak, dat Netflix zelf bekend maakte dat sommige mensen deze film al iedere dag hebben bekeken en dat drie weken lang! Het verhaal is cliché, maar daarom niet minder amusant. Een jonge beginnende journaliste wordt naar het buitenland gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt…

Christmas Inheritance

Na het grote succes van A Christmas Prince, lanceert Netflix nog een zeemzoete kerstfilm: Christmas Inheritance. Ideaal voor wie maar niet genoeg krijgt van heerlijke romcoms tijdens de kerstvakantie! Als de vermogende vader van Ellen Langford overlijdt, krijgt ze zijn nalatenschap niet direct in handen. Eerst moet ze een kerstkaart afleveren bij zijn voormalige zakenpartner. Op weg naar hem toe, komt ze door een sneeuwstorm in een kroeg terecht. Daar krijgt ze een lesje in romantiek en in de betekenis van kerst.